fredag, oktober 16, 2020

Semiledig

Igår blev det tyvärr inget blogginlägg. Dagen var lång och jag var för trött, för att öppna datorn här hemma. 
Idag borde jag egentligen ha varit ledig, men sedan hände det en hel del, så jag hamnade kontakta en del timlärare och reda ut ett och annat. Hoppas att allting nu har löst sig på bästa sätt. Jag klarade av uppgifterna trots att flickorna var här på besök, så extra pluspoäng åt mej, inte sant?
Det är fartfyllt att ha dem och man ska ha ögon i nacken för lilla A är snabb som en vessla. Ett av mina örhängen är på rymmen efter att vi lekte smyckebutik med M. Någon av er, som känner för att komma och leta, dvs krypa på golvet och försöka få syn på lite glittrande strass. Kanske bäst att vänta på dagsljuset i morgon. Då ser man också dammråttorna. :)

Idag lyckades dubbelmorfar locka med mej på en liten tripp österut. Vår första anhalt var Bruket, där dubbelmorfar plockade upp en grej smeden hade reparerat, andra anhalten var Pyttis kyrkoby, där vi inte fick tag på någon. Tredje och sista stoppet var i den östra grannstaden där vi uträttade lite nödvändiga inköp och ja mindre nödvändiga med.

Dubbelmorfar lät mej snällt nog köpa lite garn... Jag blev ju så glad över att hitta 150 grams nystan av det där enfärgade 7 bröder-garnet till det gamla priset. Dessvärre var färgurvalet inte så stort. Fanns endast ett mörkblått nystan kvar. Det randiga Aurora nystanet och Nalle Taika var också till salu för ett bra pris. Och jo, jag vet att jag inte behöver mera garn, men...

Igår hade jag som sagt en lång dag, hann dock iväg och köpa lunch, som jag åt på jobbet. Och varför riskera ett bra koncept, så jag var iväg till samma café som i tisdags och valde samma sorts sallad som då!
Bäst att inte riskera! Riklig och mättande fetaostsallad med focaccia bröd.

Och när man är duktig och äter upp sin sallad, så får man efterrätt, inte sant? Jag valde en god söt scones med hallon. Mums!

Nu önskar jag er alla en riktigt skön fortsättning på veckoslutet.
I morgon ska jag försöka vara ledig och inte ägna mig åt jobbet en endaste minut. M väntar ivrigt på dockkläderna och henne vill jag inte svika.
 
 


Inga kommentarer: