tisdag, oktober 13, 2020

På café

I morse var jag smått borta efter en god natts sömn då inget störde mej. Men likväl var jag borta på morgonen och stressade på. Jag trodde att min kurs på distans skulle börja klockan 10. så fort, fort göra allting undan. MEN jag började först klockan 12.15!!!!! Plötsligt hade jag furstligt med tid och kunde andas ut.

Idag har jag varit på café med stickväninnan V. Märkte ni? Det rimmar! Vad jag kan. Men alltså vi beslöt att träffas på stan, trots att det inte var något regelrätt stickcafé idag. Resten av terminen har jag ingen som helst möjlighet att delta i stickcaféet, för då jobbar jag på tisdag eftermiddag.

Det var trevligt att träffas och till och med få några varv stickade. Vi hade ju förstås med oss våra stickningar, fattas bara annat. Det är så trevligt att sitta och prata och sticka tillika. 
Nu just finns alltid det där hotet i bakgrunden att allting stängs och man kan inte träffas längre. Så alltså bäst att passa på nu, resonerade vi.

Eftersom jag kom direkt från jobbet, visserligen hemifrån men... ja, alltså lite nyttigheter behövde jag få i mej, så att jag kunde ta den goda glutenfria efterrätten sedan! Mums med alldeles färsk fetaostsallad och tårtbit med tjinuski (kola i Sverige) och salta nötter. Superhärlig brytning.

Tiden gick fort i trevligt sällskap, tack för det. Hem via mataffären och nu är det småningom dags för dusch och sedan sängen. I morgon är en ny dag...


Inga kommentarer: