onsdag, oktober 13, 2021

Festlig onsdag

Dagen började bra, då vi firade en kollega samt en till, på vårt veckomöte.

Vi fick kalasa på lingonkaka. Himmelskt god från Café Favorit. Härlig smakbrytning med syrliga lingon mot söt tjinuski (kola). Mums. Det finns fördelar med närvarande möten istället för på distans!

Från början var det tänkt att jag idag skulle passa på att äta lunch tillsammans med minstingen. Men han fick jobbförhinder, så jag stannade kvar på jobbet och skulle fortsätta jobba på en fil, som.... 
Ou nou! Den fanns inte i molnet och inte heller på USB-minnet. Till min fasa insåg jag att den fanns på hårddisken i datasalen i västra grannstaden! Igår öppnade jag den bara för att kolla att den var okej och dit blev den. Härefter får filen vara i kylskåpet! Jag kan inte hålla på och leta och leta... Nej, då går det för mycket sticktid åt till sånt.

Filen behövs i morgon, så jag fick börja om nästan från noll. Jag jobbade idogt på ända tills min mage knorrade. Då körde jag iväg till Bistro Kronan. Där åt jag en jättegod Wallenbergare gjord på gädda. Till det serverades mos och en fräsch grönsallad. Jag hade trevligt sällskap med en av stickdamerna.

Efter lunchen förflyttade vi oss hit, till "vardagsrummet", där vi som deltar i stickcaféet får sitta. Trevligt och fin service. Tiden flög iväg på lätta vingar och strax var det dags att åka hemåt.

Som ni vet, så är stickdamer de snällaste som finns. Helt oförhappandes fick jag en garngåva.
Eftersom jag precis var på jakt efter luddigt garn till ett hysch-pysch projekt, så kunde jag ju inte annat än tacka och ta emot. Stort tack E! 
Nu behöver jag inte gräva i hobbyrummet eller börja leta reda på någon nätbutik att beställa ifrån. Skönt! 
Jag har för övrigt vågat mej in i hobbyrummet ikväll efter mörkrets inbrott! Men jag har nu kollat tre gånger redan att det säkert är mörkt där!

I morgon har jag sovmorgon. Skönt! Nu kan jag sticka lite innan det är dags för sängen.

Hoppas att ni också har haft en fin onsdag.





Inga kommentarer: