torsdag, september 07, 2006

Loppisfynd

Oj, har fått grälor av lillasyster för att min blogg inte har blivit uppdaterad. Förlåt, förlåt, men det finns tyvärr en del annat som tar sin tid.

I augusti gjorde yngsta ättelägget och jag en runda på lopptorgen i stan. Han hittade en datordel och jag fyndade ett gammalt virkalbum:Det är fullt av de vackraste fjärilsmönster man kan tänka sig. Precis vad jag skulle vilja göra,men det behövs lite tid och garnoch någon som bestämmer istället för mig! :-)För nu finns det plötsligt så många mönster att välja bland...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Roligt att se att du skrivar igen... men har du inte mer bilder på katterna?

Inge sa...

Som du ser har det varit svårt att fotografera de små rackarna...

Anonym sa...

Jag gillar också fjärilar, skulle vilja ha mönster till en "gardin/förhänge" som passar till balkongdörren. Fanns det nåt sånt i boken? Hälsn. http://bloggen.fi/tjutt

Inge sa...

Hej Tjutt!
Det finns ingen fjärilsgardin i den där boken, men du kanske kan skapa det mönstret själv från kuddmönstret? Eller från den fjärilstablett som finns i virkhäftet?
Jag kan scanna in mönstret/mönstren åt dig om du tar kontakt via e-post. Det verkar vara vanligast med rosengardiner, fast jag har inte plöjt igenom hela mitt lager med virkbeskrivningar.

Anonym sa...

Så fina fjärilmönster, passar bra såhär till våren.