onsdag, januari 01, 2014

Överbliven bulle

Vad gör man med övergivna och överblivna bullskivor? Jo, man tar dem förstås tillvara och bjuder karlfolket i huset på en rejäl kvällsöverraskning.
Serverades med lätt vispad grädde och jordgubbssylt. Karlarna tycker att det nya året startat rätt skapligt. Vad annat när de lyckats få mig aktiv i köket?

ÖNSKAR ER ALLA ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR MED MÅNGA GARNPROJEKT!

3 kommentarer:

Smycka sa...

Ser jättegott ut! Kram Ulrica

Inge sa...

Fattiga riddare är gott. Ytterst sällan dock som vi har bullskivor så det blir av att laga denna klassiska efterrätt. Funderar nu just på hur jag ska få slut på skinkan, måste väl bli nån sorts paj? Hmmm...

Carita Liljendahl sa...

Längesedan jag åt sådana, var nog hemma då jag var barn.