onsdag, december 10, 2014

Du är riktigt sjuk

- Nu är du riktigt sjuk, utropade min hulda mor igår kväll då jag sent omsider ringde henne. Orsaken till detta konstaterande kom när jag sa att jag inte hade deltagit i höstens sista stickcafé igår. Det gick bara inte. Den där grågröna bleka varelsen med vattniga ögon och rinnande näsa, som mötte mig i badrumsspegeln fick allt snällt lov att krypa tillbaka ner mellan lakanen.

Harmfullt, men inget som jag kunde göra något åt. I torsdags hade jag min sista undervisningsgrupp för höstterminen och som den ordentliga mi-lärare (vuxenutbildning) jag är passade jag förstås på att bli förkyld när undervisningen är över. Suck! Idag ska jag dock iväg på jobb nu på förmiddagen och sedan igen i kväll. Hinner ta igen mig mitt på dagen hoppas jag.


Men vad gör det när alla julkort är skrivna? Ja, och tillverkade med. Inget, då är en liten förkylning inget att gnälla över, eller hur?
Mycket material att välja från. Funderar allvarligt på att införskaffa en sådan där Big Shot tillsammans med svärdottern, men... ja få se nu... om vi endast gör julkort en gång per år? Eller skulle man tillverka också andra kort om man har apparatur? Hmm...

Vi är stenhårt koncentrerade. Jättebra med mycket bordsyta så man kan breda ut sig ordentligt. I morgon åker julkorten iväg och nu ber jag färdigt om ursäkt för dem som i år blev utan. Det var inte meningen, men mina krafter tog helt enkelt slut. Lovar skärpa mig till nästa år.

2 kommentarer:

Ann-Catrin sa...

Klart som korvspad att ni ska skaffa en Big shot. Ni får låna stansar av mej och då kan ni göra ALLA kort som behövs under året.

Inge sa...

Åh, tusen tack. Det där avgör saken.