torsdag, september 24, 2015

LYS

Onsdag förra veckan fick jag överraskande lunchsällskap och åt ute på stan. Det var riktigt roligt och mättande, men så... ja, så... fick jag själv gå tillbaka till jobbet. Och hur det nu var så hamnade jag utanför LYS = Local Yarn Store, alltså den lokala garnaffären. Och hur det nu var så hade ägarinnan igen dukat upp ett vackert bord på utsidan och där i korgen med garn grävde ju hon som inte skall ha mera av den varan. Och det med förödande resultat.

Lingarn är ju bra till... hmm... ja, till... öh, kanske en topp? En bolero? En liten tröja? En sjal? Ja, möjligheterna är ju många och om det går att få ett så här fint garn för 2 €/nystan, så varför skulle jag säga nej, tack?

Men sen slog vansinnet till igen, för titta vad jag köpte! Och det här har jag ingen aning om vad jag skall göra med. Också den här härvan kostade 2 €. På banderollen stod det nånting på 18 € så det var ju rena rama fyndet, inte sant?
Kan säkert användas som kant eller bård i något projekt? Hmmm...



Och för att ni nu inte ska tro att jag enbart fnattar runt och handlar garn långt bortifrån, så de här 2 nystanen köpte jag redan i somras från min LYS då jag var mitt i den värsta disktrasestickboomen. Den har ju ebbat ut nu lite grann...

Igår fick jag frågan hur det gick med far i husets sockor. Stolt kan jag meddela att han nu faktiskt har tagit i bruk ett par sockor som han fick redan år 2009. Visst var det på tiden att de kom till användning, eller hur?


Inga kommentarer: