lördag, november 21, 2015

Liten uppdatering

Lördag eftermiddag och äntligen ger jag mej tid att uppdatera här i bloggen. Utanför fönstret är det mörkt. När våra gäster från väst körde iväg i morse snöade det. Blöta flingor, som inte stannade kvar på marken.

Den senaste veckan har rusat ifrån mej så fort att jag inte riktigt hann med. Och inte har jag hunnit sticka nånting heller. Visserligen har jag just nu två olika sockpar på gång, men..
Ett oroväckande symptom?


Igår var jag äntligen i min vanliga matbutik och handlade lite både åt oss och åt mamma. Och när jag nu en gång var där, så måste jag ju bara gå via tidningshyllan...

Och resultatet var ju inte fy skam precis. Tre olika tidningar, visserligen in english, men... Extra bladet och stickorna följde med Simply knitting-tidningen. Tyvärr saknar den ena stickan sin plastknopp, ser ni? Trästickorna som följer med som gåva brukar ibland vara så erbarmligt dåliga att jag ändå inte kan använda dem. Vem vill ha träflisor i stickningen? Brrr, inte jag i varje fall.

På hemvägen kurvade vi via Tokmanni. Jag köpte ett 32 GB:s USB-minne, så nu ska jag väl klara mej ett tag. Och så köpte jag nånting jag inte har köpt av på en månad. Gissa vad?

Jo, just precis garn! Randiga 7-bröder nystan, två blårandiga och två i karamellfärg. Och vad ska jag göra med dem? Tja, sockor kanske? Men om jag fortsätter att sitta här blir det inga sockor. Så nu raskt iväg till stickningen.
Ha en riktigt skön lördagskväll!

2 kommentarer:

Smycka sa...

Tidningarna ser ut att ge mycket inspiration! Nä, gratisstickor brukar inte vara bra! Håller med dig! Ska blir roligt att se vad du hittar på med garnet. / Ulrica =o)

Inge sa...

Ja, det är alldeles för inspirerande med sådana där tidningar och då gäller det liksom att hejda sig och få färdigt sina sockpar. Trååååkigt! :)
vill ju sticka annat nu, men först ska jag bara så där som Alfons Åberg!