onsdag, september 09, 2009

Kirppisvaihto - Loppisbyte

Eilen tuli jännittävä paketti. Se oli Pikku Possulta. Kirppisvaihtopaketin sisältö oli ihana 100% villa Pirkka-lanka ja paperinarua. *Todella hyvä että lanka on valkoinen. Kiitos Sinulle Pikku Possu!
I går fick jag mitt loppisbytespaket. Det innehöll Pirkkagarn i en kvalitet av 100% ylle. Verkligt bra att det är vit färg, för tyvärr är det en färg jag oftast glömmer bort. Då och då skulle jag ju sedan vilja kombinera med vitt. I paketet fanns också lila papperssnöre. Skall bli spännande att experimentera lite grann med det. Önskar bara att jag hade mera tid...
Fick förresten äntligen idag mitt eget loppisbytespaket iväg med posten. Hoppas att mottagaren gillar det jag fick ihop.

3 kommentarer:

Mikaela sa...

Tänk om man skulle göra ett sånt fynd på loppis!! Det är sällan sådana skatter finns på vår loppis....

Har du stickat september månads sockor, Sunday Swing? De är relativt enkla, kanske du borde stickat nåt enkelt emellan dina jordgubbar? Bra att ha två sockstickningar på gång, en som man kan titta på tv när man stickar och en lite mer krävande... Jag håller på med Polly Jean (näsan fast i mönstret) och har samtidigt babysockor som andra stickning. När jag tröttnat på mönsterläsandet, byter jag! :)

Inge sa...

Ja, här omkring finns inte heller sådana fynd på loppisarna. Synd.
Tack för tipset. Jag skall sätta upp en annan sockstickning så får jag se. Jag skrev ut september månads mönster precis idag. Det verkar vara ett helt vettigt mönster att ge sig i kast med.

Pikku Possu sa...

Kiva että paketti oli mieleinen :)
Oli jännä etsiä tavaraa välillä jollekin muulle kuin itselle :)