onsdag, augusti 17, 2011

OOOPS!

Oh, nou, jag skulle ju inte...
Igår när jag avvek från stickcaféet tog jag ett varv på stora loppiset innan jag åkte hem. Var egentligen på jakt efter läsbart åt min mor. Hittade faktiskt lite läsbart åt mig själv också:
Kul med jul och en liten grundbok i stickning, för några euro.

Träffade på en kollega mellan loppisbåsen och vi hade mycket att avhandla. Framförde lite försiktigt att jag inte samlat växter alls till den kommande kursen. Nu skulle de ju inte hinna torka längre. Hon tröstade mig med att det inte var så farligt för växterna kan också vara färska. Hon tyckte att jag inte alls behövde utebli från hennes kurs. Nä, kanske inte, MEN det går faktiskt en buss från stan till hantverkarmässan i Helsingfors precis samma lördag. Ack, vilket svårt dilemma; välja det ena eller det andra?

Hur det nu var när vi stod där så kryssade en mamma med barnvagn och jag blev tvungen att flytta på mig lite. Mina ögon glittrade till och jag lade händerna på en plastpåse med två underbara garnnystan i bomull.
Skulle ni ha kunnat motstå de här?
Ljuvlig färg.
Till saken hör att jag faktiskt redan hade gått förbi det där båset, som var proppfullt med grejer. Men när jag ändrade läge blev utsikten en annan och då hittade jag alltså en liten dold skatt. De hade kostat 5,99 euro/nystan och nu gick de lös på 3 euro. Ett kap alltså!

5 kommentarer:

tilda sa...

Voj att du fyndar hela tiden! När hålls mässan i Tammerfors? Hade helt glömt bort den.

tilda sa...

Hej igen! Jag googlade när mässan hålls! Nu skall jag se till att jag har ledigt då!

Inge sa...

Ja, tänk så mycket den som söker annat finner! :)
Bra att du hittade datumet och visst ska du vara ledig då för det blir tidig avfärd och sen hemkomst och så mycket grejs att det vimlar i huvudet. Visst var det den 18.11?
Jag är för lat att googla! :)

Bestemor Drillo sa...

Hei bloggvenn!
Kommer innom for å hilse på for det er riktig lenge siden! Må skylde på tregt bredband på Torpet!
Lekkert garn du fikk med deg!
Ha en fin sensommer!
Klem fra bestemor!

Inge sa...

Hej Bestemor. Ja garnet är kanon. Önskar även dig en riktigt skön sensommar.