lördag, oktober 22, 2011

KYH 17 valmis färdig

Maanantaina valmistui KYH no 17, lankatuuubi. Onneksi sain jotain keskeneräistä valmiiksi.Tästä piti tulla laukun, mutta sitten sain pähänpiston ja lopputulos oli jotain aivan muuta. Tuubiin mahtuu noin kilon verran lankoja.

Malli: Kehitetty versio, virkattu laukku, malli 73, Novita Kevät 2010
Lanka: Flipflop, Novita, lahja äidiltä
Menekki: 224 g
Vkoukku: No 7

Mellan varven försöker jag komma ifatt och få undan sommarens alla halvfärdiga KYH-projekt. I måndags fäste jag sista garnändan vid KYH nr 17. Det skulle bli en väska, men sen kom jag på lite andra tankar och plötsligt hade jag virkat en garntub. Det är just det jag gillar med virkandet. Känner mig alltid så kreativ och fri och skapar av hjärtans lust. Det är ju betydligt lättare att riva upp en virkning än en stickning. I den här tuben ryms det ungefär ett kilo garn. 


Modell: Utvecklad från virkad väska, modell 73 i Novita Kevät  (vårens sticktidning) 2010
Garn: Flipflop från Novita, gåva av mamma
Åtgång: 224 g
Virknål: Nr 7

8 kommentarer:

Smycka sa...

Den ser jättefin ut! Härlig lila färg. =o)

Anna sa...

fin :)

Bettan sa...

En häftig väska/kasse. Den får väl alltid följa med dej när du ska handla garn då, eftersom den har ett "mått" på garnköpet...1 kg...då kan det inte bli alldeles förmycket iallafall. Kram sytanten

Inge sa...

Tack! Självklart skall väskan med så jag inte förköper mig. Fattas bara annat! :)

Iréne JB sa...

Tänkte på en vinflaska när jag såg kassen. Kanske stämmer måtten för en flaska också? Perfekt som "gå-bort-present" i så fall.

Inge sa...

Åh, tack för tipset. Det där tänkte jag ju inte alls på. Måste utvecklas till nästa version för den här blir nog lite för lång, likaså för lökförvaring.

Carola sa...

Jag svarar här på inlägg på din andra blogg! Jag har nuförtiden börjat tacka för alla komplimanger jag får! Om de låter som såna! Inte nåt; äsch, men tycker du det, utan bara tack å ser glad ut =)

Inge sa...

Jo, det är nog så man ska göra. Själv håller jag långsamt på att lära mig...