onsdag, augusti 07, 2013

Hann före

För en gångs skull hann jag före!
Igår var jag iväg med min hulda mor och handlade. Vi avverkade både apoteket, torget och mataffären. I den sistnämnda hittade jag Simply Crochet nummer 8.

Och min glädje visste inga gränser. Här finns mycket som lockar att ta fram virknålen. Med tidningen följde ett extra häfte innehållande sex olika mönster. Kul.

När jag hade installerat min mor hemma hos henne och fått in alla matvaror i kyl och skafferi skickade jag sms åt min stickväninna och berättade att nu finns virktidningen i S-market. Fick omgående svar att hon står vid tidningshyllan och skulle just messa mig om samma sak. Det ni! Tänk att jag för en gångs skull hann före henne!

Igår lade vi in gurkor tillsammans med min mor. Det gick snabbt och behändigt för hon skivade medan jag tillredde lagen. Misstänker att jag kom lättare undan?

Så här långt har jag kommit med min kattpannlapp. Nu borde nån fästa alla trådändar och sedan virka uddkanten och "hängaren". Men kvicksilvret visar + 41 i solen idag, så vete sjutton om jag orkar. Kanske bäst att jobba lite framför datorn istället? Ja och då ha en fläkt som blåser på mig och svalkar lite grann. 

Inga kommentarer: