söndag, december 08, 2013

Miami

Det var härligt på julmarknaden i Malmgård idag. På order av far i huset köpte jag till och med en julklapp. Kan ni tänka! Tyvärr var det så proppfullt i gårdsbutiken att man fick stå som en packad sill, så det blev inget julöl till det här huset. Gårdsbutiken är väl ännu öppen på vardagar, så kanske vi skulle hinna dit före jul, vem vet? Annars får vi nöja oss med mjölk och svagdricka till julmiddagen och det är inte så illa det heller.

Köpte faktiskt lite grejer åt mig själv igen. Huuu! Ett hemsnidat ostkar så nu ska det hoppeligen bli fason på min bondost. Nästyngsta sonen som var med på marknaden muttrade lite om att sådant kan man tillverka själv. Jovisst, men har ni eller jag sett av något sådant ostkar i det här huset, fyra söner, en händig dotter och en händig far till trots. Nej, icke då. Alltså det var absolut bäst att jag helt enkelt köpte ett ostkar åt mig. Basta.
Och så köpte jag lite spännande kryddor såsom stjärnanis och chiliblandningar.


Förra lördagen var vi till Robin Hood och bunkrade upp med kattmat. Då passade jag på att köpa lite sällskap till det ensamma Miami-nystanet från Kotka.

Kostade endast 2 euro/50 g och är behagliga att både sticka och virka med.
Idag var vi och bunkrade upp en omgång med kattmat igen så vi klarar inkommande vecka. Såg att det fortfarande fanns kvar av de här vackra nystanen i billig-korgen. Men jag skall ju inte ha mera garn så... fast borde jag kanske ändå ha...

Inga kommentarer: