torsdag, oktober 30, 2014

Ute på vift

Förra veckan var jag minsann ute på vift. Och det tär lite smått på krafterna än. Nå, nej, det gör det inte. Det som tär är söndagens klockomställning. Min kropp protesterar, det går inte att vrida tiden så där bara. Men tillbaks till den fartfyllda förra veckan:
På måndag kurs i Hindersby, på tisdag iväg med far i huset till Tammerfors (missade stickcaféet, snyft), på onsdagkväll igen kurs i Hindersby, på torsdagkväll iväg till grannstaden, på fredag igen till Tammerfors med far i huset, på lördag lite arbetsuppgifter och en loppisrunda i stan tillsammans med svärdottern, på söndag höstmiddag i Hindersby osv...


Huh, ni börjar kanske förstå att tröttheten tar vid och att jag inte har fått mycket gjort här hemma. Men, vad gör det så länge jag har roligt?

För en vecka sedan var jag alltså iväg med min stickväninna på specialkväll i teeteeshop i grannstaden. Sånt är farligt, ytterst farligt, men jag var rätt förståndig, fråga vem som helst så får ni höra! :)
Träffade faktiskt en hel del bekanta där i vimlet, riktigt trevligt.


Se så underbart, massor av garn att klappa och det finns hur många hyllor som helst. 
Som vanligt tog de röda korgarna slut. Men numera är stickväninnan och jag så garvade i gamet att vi vet att man ska grabba en köpkorg åt sig genast när man kommer innanför dörren. Många överfulla korgar sågs. Och nej, nej, jag ska inte ha mera garn... eller... :)

Vi fick se en modevisning med höstens uppstickade mönster. Intressant att se hur det ser ut i verkligheten. Ger en verklig inspirationskick. Vi fick två mönstertidningar i gåva samt ett helt underbart nystan med Lumi-garn. Och det var kraftig rabatt på garn och tillbehör. Jag passade på att köpa mig Knit Picks T-nålar för kommande monteringsprojekt.


Jämfört med det ställe, AVK, som jag fick besöka både i tisdags och fredags förra veckan, så var nog torsdagens besök i grannstadens garnaffär bra mycket trevligare.

Inga kommentarer: