tisdag, februari 21, 2017

Stimulerande

Gissa vad jag har gjort idag? Nå jo, förstås jobbat, men sen, ja sen har jag utsatt mej för stimulerande sammanhang och sällskap. Just det, äntligen, äntligen kunde jag delta i stickcaféet i stan! Det var hur inspirerande som helst och så trevligt att träffa alla stickerskor igen.

Nu på kvällen hade jag faktiskt tänkt fortsätta sticka på hjärtsockorna, men här har jag suttit framför datorn och jobbat och jobbat. Inte klokt egentligen. Men nu har jag ordning på fotona och bra så. Man ska inte lämna oordning i mappen Bilder för då blir det kaos.

Ajjo, vet ni vad? Jag hittade faktiskt mina bortsprungna kurspapper i morse. Tjohooo, jag har så fin ordning här i mitt kurspapperkaos. Far i huset är lite skeptisk till det. Han tror inte att det finns nån ordning bland alla mina utspridda pappershögar. Haaaa, säger jag bara.

Förresten, så fick jag en sträng tillsägelse idag. Jag blev tillsagd att skriva inlägg varje dag, så det inte blir så tomt. Det var ju egentligen riktigt rart sagt. Kanske jag skulle försöka mej på dagliga inlägg igen, men den finns ingen garanti för att det kommer att lyckas.


Den här herremannen kom på besök i morse. Tror ni att det blir kallare ute nu? Visst är han fin?

Inga kommentarer: