torsdag, maj 27, 2010

KYH

Oli tietysti pakko ilmoittautua mukaan KYH:iin. Se kuulostaa niin hullun hauskaalta. Saa nähdä mitä siitä tulee...

Jag har anmält mig till finländska KYH. Det står för KesäYön Hullutus. Fritt översatt ungefär: Sommarnattens galenskap. Det hela går ut på att varje dag fr o m 1.6 påbörja ett nytt stick- eller virkprojekt ända fram till midsommardagen den 26.6. Sedan gäller det att slutföra alla projekten per sista juli. Bli inte lessna nu, men visst vore ju en regnig sommar perfekt för den här galenskapen? :)
I dag på eftermiddagen har jag försökt göra en lista på tänkbara projekt. Jag blev stressad för jag borde ju hitta en hel del små projekt så att åtminstone nånting blir färdigt. I listan har jag nu redan 4 grytlappar. Måste nog hitta på andra småprojekt också. Annars finns det risk för att släkten drunknar i pannlappar! :) Nånting nåltovat kanske? Det borde ju gå snabbt. Har ni några förslag?
Hur jag skall hinna med det här när jag samtidigt borde avsluta mina UFO:s är en gåta för mig. Men det här verkade så galet roligt att jag inte kunde avstå från att gå med. Och t o m min mamma engagerade sig igår och kom med en hel del förslag. Kul. Ända till den 11.6 har jag planerat projekt i min KYH-lista. Men vad göra den 12.6? Skulle vilja ha något lite mera utmanande, men ändå inte för svårt och långsamt...
En virkad hatt från ett DROPS-mönster skall jag börja med den 1.6
Det är bra att ha planer, inte sant?2 kommentarer:

Madeleine sa...

Vilken festlig idé! :) Väldigt inspirerande!

Inge sa...

Ja, det är galet roligt, men man borde nog ha semester för att hinna med. KYH kunde kanske förkortas SNG på svenska = SommarNattens Galenskap! :)