söndag, januari 02, 2011

Förra årets två sista

Tror inte jag orkar köra med djuplodande återblickar över året 2010. Konstaterar att året kom och gick fort som sjutton och att jag vågade delta i en vävkurs. Sommaren var varm och skön och mina stickor glödde.

I fredags, på förra årets sista dag, utökades min samling av handarbetslitteratur med dessa två böcker:
Som ni ser handlar det om strumpstickning, ett kapitel som är eftersatt här hos mig. Sockorna stupar nästan alltid på nummer två och blir sedan liggande.

Men jag kunde ju inte låta bli att beställa lite böcker till glädje för de två yngsta sönerna. Och när nu en gång de fick böcker, visst måste jag ju då också få? :)
I synnerhet som det var "mamma betalar" som gällde. Att det alls blev av att beställa får vi nog tacka den nästyngsta för. Han uttryckte sin önskan om att få läsa klassikern Krig och fred av Leo Tolstoj och det på engelska. Självklart biföll mamma en sådan önskan.

4 kommentarer:

Madeleine sa...

Spännande! Nu var jag tvungen att beställa 2 at a time socks till mig själv! :)

Inge sa...

Det är just det som är så farligt när man läser bloggar. Man inleds liksom i frestelse. :)
Jag blir ofta inspirerad av andras bloggar och så börjar jag på helt nya projekt fast jag är i mitt i mitt egna. Bloggläsandet föder alltså flera UFOn.

Anonym sa...

Hej ditt sista paket blev försenat tyvärr, men det är ihoppackat och klart så det ska bara läggas på lådan. Vilket görs i morgon. Fölåt för förseningen!

Inge sa...

Hej, ingen fara, nu har jag ju ännu ett spännande paket att se framemot. Spännande...