torsdag, januari 06, 2011

Tvärtom

Dags för mig att börja göra tvärtom. Ja, alltså jag borde sluta upp med att köpa dessa inspirerande mönstertidningar och se på modeller jag vill sticka. Jag borde förstås utgå från garnet jag har i lager istället, inte sant?
Den här tidningen fastnade dessvärre i min nypor i tisdags då jag "bara skulle handla lite mat".
Och förstås finns även här massor av inspirerande modeller, som....

7 kommentarer:

Bettan sa...

Ja du varför gör man så tokiga saker... köpa garn...!! Modellen på framsidan , koftan var jättesnygg!!
Kram sytanten

Madeleine sa...

Ser spännande ut! Om den bara hade varit på svenska ;)

Inge sa...

Bettan -> Det var just den modellen jag föll pladask för. Men nu efter moget övervägande inser jag att jag för tillfället inte har nån att sticka den åt.
Madeleine -> Det är just det att här får vi inte tag på sådana tidningar som t ex Kreativ stickning, så jag får snällt nöja mig med stickning på finska och det går förvånansvärt bra. Liksom stickning på engelska, men tyska mönster har jag inte vågat mig på ännu. inte heller att enbart förlita mig på diagram eller mönsterrapporter.

Smycka sa...

Förstår precis vad du menar! *ler* Men det är ju så roligt att shoppa! *hihi*

Krisses hantverk sa...

Det är just det jag försöker göra nu, sticka upp restgarner och andra nystan jag har i lagret. Fast det blir tråkigt efter en tid...Den där tidningen ser intressant ut : )

4U2! sa...

Tur jag inte har sådana tidningar här! Nej, synd egentligen. Försöker hitta lätta och fina saker att sticka i webben, hos er bloggare men har ingen skrivare ... Hoppas du får en skön helg!

Inge sa...

Smycka -> Jo, det är roligt. Ibland lite för roligt. Får trösta mig med att det inte direkt är onödigheter som shoppas. :)

Krisse -> Den är intressant. Jag gillar kombinationen med stickat och virkat som de kör med i tidningen. Men än har jag inte haft tålamod att börja på något småpilligt dukvirkande.

4U2 -> Oj, det blir svårt att skriva ut mönster att följa om printern saknas. På landet är det inte alltid lätt att få tag på sticktidningar. Men ett visst utbud finns här, tack och lov. Fast de är då också mest på finska. Svenska eller engelska sticktidningar är svårare att få tag på. Från Akademiska bokhandeln i Helsingfors går det att hitta ett och annat. Men här på landet eller i småstaden är det något helt annat.
Önskar även dig en jätteskön helg.