tisdag, maj 31, 2011

Sticka eller virka

Totalt lamslagen idag. Kan inte bestämma mig för om jag ska sticka eller virka? Skulle vilja få den här gula virkningen

färdig, men idag på stickcaféet IRL i stan hade jag med mig en UFO från förra sommaren.
Stickade förstås fel på ena ärmen och skulle behöva riva upp ett varv. Suck!
I morgon börjar ju Sommarnattens galenskap 2011 = KYH 2011. Det helt roligt tokiga projektet går ut på att starta ett nytt projekt varje dag till o ch med midsommardagen den 25.6. Sedan skall man försöka få alla projekt slutförda senast den 31.7. Vis av erfarenheten från förra året har jag bestämt mig för att hålla mig till riktiga miniprojekt i år, så det går undan. Ändå skulle jag ju vilja sticka sjalar, sockor, tröjor. Förra året blev det inte annat ogjort än just det där rosa här ovanför. Och då virkade jag ju sjalar och korgar och stickade en topp och....

6 kommentarer:

tilda sa...

Det skulle vara roligt att vara med men lite fel årstid för mig:( Men annars är jag nog tillräckligt tokig för att nappa på sådant:)

Inge sa...

Det är faktiskt superroligt. Förra året trodde jag inte att jag skulle klara av det med både en tripp till Nådendal Spa och sedan en veckas stugsemester. Men det gick. Redan att planera sina projekt är kul. Jag har min plan och exceltabell rätt färdig och den innehåller många virkprojekt för det är inte kul att sticka om det blir varmt och svettigt. :)

Anonym sa...

Grattis tjejen. Du roffa åt dig sjunde pris i utlottningen. Kolla in min Pysselblogg och läs mer.

Tina sa...

Ett nytt projekt om dan fram till 25.6.....??!! Jösses.. Hur klarar man av det???? Med bara 2 månader på sej.....
Jag är full av beundran... ;o))

Själv kämpar jag på med mormorsrutefilten som syrran ska få. 148 lappar är klara. Bara 2 kvar att göra och sen ska det virkas kant på "eländet" (med kärlek sagt) i si sådär 3-4-5 varv.

Lycka till med KYH 2011!!!! ;o)

Lisa sa...

Heej.. Så roligt att du tittat in på min blog så jag fann din fina blog med. Vilken energi du har . Och så många fina saker..Nu ska jag fortsätta tassa runt hos dig..
Ha de så bäst..

Kram Lisa

Inge sa...

Annika -> Tusen tack, för vinsten. Spännande med lotteri och härligt att vinna lite ibland.

Tina -> Det är riktigt trevligt galet med ett nytt projekt varje dag. Förra året fick jag faktiskt alla färdiga utom ett. I år ska jag vara lite försiktigare med stoooora projekt och bara köra med små typ pannlappar, glasunderlägg osv. :)
Du är ju själv energisk Tina, vet inte om jag skulle orka med så många rutor. Dinn syster kommer att bli jätteglad när hon får filten.

Lisa -> Trevligt att du hittade hit också.