onsdag, december 21, 2011

Luukku 7-19 Lucka 7-19

Inte för att jag vill göra er avundsjuka, men kolla så fina saker jag har fått i min julkalender:
Jättegoda karameller, härlig näsduksförpackning (tror inte att jag kan använda den just därför) två härliga mönster (har redan börjat leta garn till sjalen), ett jättefint Nalle Puh-häfte (kommer att användas för mina projekt så jag inte glömmer bort dem) ett jättefint pepparkaksmått i form av en katt (precis vad som behövs när den nästyngsta ska baka pepparkakor på julaftonsdagen), karameller och doftvärmeljus, nålar (behövs för att göra tråkjobbet, dvs sy ihop alstren), en vackert målad tändsticksask full av pärlor (att sticka eller virka med pärlor står ju på min to-do-lista), en påse rooiboste med smakerna: äpple, chili och kanel (har inte smakat än, men doftar jättegott), en förpackning med härliga lappar (som med fördel kan användas till att märka olika projekt i diverse mönstertidningar) och så ett helt ljuuuvligt nystan med sockgarn.

Inno, tusen och åter tusen tack för alla härliga paket, som glatt mig nu i december. Jag uppskattar verkligen den tid och omtanke du lagt ner på mig. Kunde inte ha fått en bättre stickvän.

Tässä on luukkujen 7-19 sisältö. Eikös on ihana? Inno on mahtava SNY. Suurkiitokset sinulle. Olet tehnyt minut niin onnelliseksi.

7 kommentarer:

Hoffmans Design sa...

Jo jag blev det. God Jul Kram Hoffmansdesign

Inge sa...

Oj, nej, men jag förstår dig.

inno sa...

Hei! Yllätyspakettisi saapui tänään! Suurkiitos! Aivan uskomattoman ihana paketti!

Inge sa...

Hei! Kiva että tykkäsit. Ja kiva että minäkin sain yllättää sinua.

Smycka sa...

God Jul! Kram =o)

Jadekettu sa...

Kiitos upeasta joululahjasta! Olin valtavan iloinen aamulla avatessani paketin! :) Hienosti meni tämä ensimmäinen SNY-jaksoni, voisin lähteä uudestaankin mukaan. Kiitos ystävyydestäsi Inge! Tack så mycket! :)

tankar från mitt fönster sa...

Hoppas julhelgen varit fin. Jag kikar in och ser att du har fått fin present och blir litet avundsjuk. I alla fall vill jag önska dig ett Gott Nytt År!
kram