måndag, december 19, 2011

Kreativt kaos

Här händer inte mycket och ändå en massa. Julklappar jag inte kan blogga om. Går inte att fota utomhus heller på grund av allt regnande. I dag har varit en dag med halvfart, då jag mest suttit i telefon utan att få tag på folk, men till min stora lessenhet har jag också lyckats få luren slängd i örat. Suck!
Nån borde göra en massa saker hos oss, men i ärlighetens namn vet jag inte riktigt var jag borde börja. Städa, paketera in julklappar eller baka?
 
Idag blev det dock klart att dottern inte kommer att delta i julmiddagen här, så far i huset tycker att vi kan skippa skinkan då. Men pytt heller, skinkan är ett måste. Men eftersom vi endast är fyra vid julbordet behövs det inga megastora kastruller. Tjohooo.

Nån julstämning att tala om har jag inte precis. Men förra veckan ockuperade jag köksbordet både på måndagen och onsdagen då jag höll på till kl. 03.00! Kul med lite nattjobb och visst var det roligt med alla "heimlaga" (=hemgjorda) julkort. Många varma tankar sände jag med, trots att jag var kortfattad i skriverierna.
Men karlfolket här i huset var ju inte särskilt glada över mitt tilltag och vi har fortfarande glitter på köksgolvet.

6 kommentarer:

inno sa...

Heissan neuleystäväni! Kuten huomasit, paketti ei ole vielä saapunut vaikka luukut loppuvatkin. Valitettavasti loppuosa lähtee postiin vasta perjantaina, työkiireet ovat vieneet kaiken aikani ennen joulua. Ei hätää, paketit eivät vielä siis loppuneet!

Inge sa...

Inno, ei mitään hätää. Odotan innolla.

caisa sa...

Hej Inge Det är alltid så inspirerande att läsa din blogg.
Att få känna igen sig med det stora garnlagret, men det går ju inte att låta bli att köpa ibland. Ha en god Jul, önskar Caisa

Inge sa...

Tack Caisa! Klart det fastnar lite garn i nyporna då och då, inte mycket att göra åt.
En riktigt skön Jul till dig med.

Black Iris sa...

Det var väldans vilken nattuggla du är..
Visst kan man bli sittandes l¨ngt in på natten när man har så roligt.
Ha nu en riktigt God Jul

Inge sa...

Ibland drar det ohjälpligt ut på tiden. Och när man sedan väl kommit igång är det ju inte mycket som hejdar en. Tur dock att jag var ledig dagen efter.
En riktigt God Jul till dig med.