lördag, september 07, 2013

Äntligen, äntligen

I tisdags startade äntligen stickcafé i stan. Vi var 10 stickglada/virkglada damer på plats. Nåja, stickglad och stickglad. Själv satt jag mest och bläddrade i stick- och virkböcker på jakt efter den stora inspirationen med stort I. Jag har fastnat i en UFO från år 2011 och det går trögt, mycket trögt framåt. Några varv hann jag dock med i alla fall.
Det var härligt att träffa alla igen efter sommarpausen. Tyvärr blir det igen paus med stickcaféet för min del eftersom jag kommer att jobba i grannstaden på tisdagar. Som vanligt stör alltså jobbet fritiden. Men jag klagar inte för jag har världens bästa jobb.

I veckan har det inte blivit mycket stickat. Har startat upp fyra nya datakurser och varit på lärarmöte i grannstaden. Och mellan verserna jobbat på datorn hemifrån. Nu har alltså höstterminen kört igång för min del.

I tisdags höstade jag dock in husmorspoäng när jag bakade. Det blev en mycket enkel rör-ihop-blåbärskaka. Far i huset gruffade. Han ska ha blåbärsbulle och inget annat. Receptet hittade jag på Allt om mats sida. Jag öste på ordentligt med blåbär så min kaka ser lite annorlunda ut.


Inga kommentarer: