måndag, september 16, 2013

Smått frustrerad

I fredags på kvällen när jag satt i allsköns ro och stickade stormar far i huset in klockan 18.45 och säger:
- Fort nu. Vi ska till Hooooden efter kattmat.
Jag suckar och stönar:
- Måst ja?
- Jooo.

Mycket motvilligt lämnar jag min stickning därhän och är sedan omklädd och beredd efter fyra minuter. Det är bråttom, för Robin Hood stänger klockan 20 och det är över 25 kilometer att köra.

Tråkigt är det i affären för jag får ju inte köpa någonting roligt som garn eller tidningar. Nej, nej, kattmat är det som gäller samt tvättmedel till bilen. På rent trots köper jag senaste numret av Lyckokrysset. Motion måste man ju ha för alla kroppsdelar, inte sant? Sen rusar jag omkring som en tätting i affären och till sist står jag nästan framme vid kassorna och väntar och väntar och väntar... Men ingen far i huset syns till. Jag blir så frustrerad att jag fördriver tiden med en titt i sminkhyllorna!!! Och smink är alltså inte min grej, inte alls. Räcker om jag har handkräm, kräm för fnasiga kinder, tandkräm, duschkräm och schampo. Men vad göra när det tar sån evig tid för far i huset att snurra runt på verktygsavdelningen?
 

Resultatet av min väntan blev det här:
Vad jag ska göra med den här lilla flaskan vet jag inte? Att använda nagellack och knåda deg är inte precis min melodi det heller. Kan ju trösta mig med att jag ska på 100 års kalas, 50+50, i lördag. Kanske hög tid att snofsa till mig lite grand då?

2 kommentarer:

Male sa...

Hej Inge!

Förstår din frustration. Varför måste man gå tillsammans och shoppa kattmat och varför till Robban, som ligger så långt borta från er? Det finns väl kattmat på närmare håll också och till lika bra priser?

Nagellacket köpte jag själv senast och några andra skönhetsprodukter ytterligare, men inget garn denna gång heller, på nämnda plats av liknande orsak. Vi hade fest i helgen, men inte hann jag sitta still och låta nagellacket torka, så det blev oanvänt tillsvidare ...

Ha en trevlig 50 + 50-årsfest!
Maj-Len

Inge sa...

Tack, jag ska göra mitt bästa på festen! :)
Misstänker att mitt nagellack också förblir oanvänt, för när skulle man ha tid att sitta stilla med fingrarna/händerna så lacket hinner torka?
Det att jag var tvungen att åka med handlar om en annan av far i husets egenheter, han vägrar nämligen använda bankkort och saknade kontanter. Och till Robin Hood skulle han för att han behövde biltvättmedel. Och jag kunde ju inte protestera så mycket eftersom det var min bil han tvättade i lördags. Så det blev ju en win-win situation till sist. Dock värre med stickningen! :)