torsdag, april 16, 2009

Farliga butiken - Vaarallinen kauppa

Idag var jag tvungen att besöka "Farliga butiken", dvs teetee Shop i Borgå. Egentligen skulle jag bara ha några härvor Kamena, inget annat. Men förstås kunde jag inte låta bli att titta mig lite grann omkring och milda makter så många spännande garner, som jag hade velat köpa. Men, NEJ, jag skall ju inte ha något innan alla pågående projekt (WIP) är färdiga. Personalen där är kunnig hjälpsam och vänlig. Eftersom jag var enda kund fick jag all uppmärksamhet och det var roligt att prata stickning utan att behöva betraktas som freak. På jobbet har mitt rykte försvunnit för länge sedan. Mina kolleger tycker att jag är lite tokig. Men det är dem väl unnt.

Det här fantastiska Mandy Color fastnade i mina nypor:Om en månad skall jag iväg till affären igen och den här gången skall jag shoppaloss ordentligt för det är Galna Garnlördagen den 16.5. Det ser jag framemot med skräckblandad förtjusning! :)

Imorgon är det förresten nattstickning i Borgå. Undrar om man skulle åka dit? Kan man bara dyka upp där utan förhandsanmälning?

Tänään kävin vaarallissessa kaupassa, nimittäin teetee Shopissa Porvoossa. Siellä oli tietysti niin ihania lankoja että sorruin. Olin luvannut itselleni että ei mitään lankaostoksia ennen 16.5. Mutta Mandy Color tuli mukaan kotiin. Toisaalta kerrankin tiedän prikulleen millainen mallin neulon siitä. Nyt vaan odottamaan Hullun halpa lankalauantaita 16.5 samassa kaupassa.

2 kommentarer:

Smycka sa...

Härliga garner! Var du på nattstick? Lät väldigt roligt tyckte jag.

Ditt Choklad & garn paket är på väg till dig! =o)

Mvh
Ulrica =o)

Inge sa...

Nej, tyvärr blev det inget nattstick för mig den här gången. Stickade lite hemma, men sedan tog förstås måstena över.
Kul, väntar med spänning på paketet...