onsdag, april 29, 2009

Teaser

-Oj, Gud, utropade jag från djupet ur mitt hjärta då jag slet upp det vackra rosenkuvertet, som nyss anlände med postiljonen. I paketet hittade jag nämligen de vackraste och skönaste sockor jag nånsin har haft och Nature chokladgodis. Min hemliga stickvän, SNY, hade sänt en teaser, ett mellanpaket utan avslöjanden. Garnet är Noros sockgarn och sockorna passar precis på min fot. TACK, TUSEN TACK underbara SNY.- Voi taivas, melkein huusin kun avasin SNY-pakettini. Iki-ihana SNY:ni kirjoitti että tämä on välipaketti ilman paljastusta. Jännitys tivistyy.
Paketista löytyi ihanat sukat ja ne sopivat ja istuvat niin hyvin että...
KITTOS, TUHANNET KIITOKSET, tämä oli todella iloinen yllätys.

2 kommentarer:

Mikaela sa...

Vilken trevlig överraskning! Jag har länge funderat på att sticka i Noro garnet, än har det inte blivit av... Men snart så! ;) Ha en bra dag :)

Inge sa...

Hej Mikaela!
Tack för det. Hoppas att du också har det bra.
Själv hade jag redan Norogarnet i mina nypor i höstas på Elma-mässan i Helsingfors. Men hur det nu var fick det garnet ge vika för hahtuvainen och annat mångfärgat garn, varav en härva hamnade hos min dåvarande hemliga stickvän. Det är ett ljuvligt garn. Men jag vågar nog inte köpa något nytt innan en del av det gamla garnlagret är försvunnet på ett eller annat sätt! :)