lördag, februari 26, 2011

Gröna knappar från Norge

I går kom ett vadderat kuvert från Norge. Innehållet var de här fina knapparna som jag vann i utlottningen hos frk knapp. Tusen tack!
Nu blir det spännande att se i vilket projekt de landar. Har lite smått umgåtts med tanken på att sticka en ny tröja nästa månad. Garnet jag har i lager heter Juniper och är från Sirdar. Visst skulle en grön knappa passa till den här färgen?
Och till dottern ett lugnande besked: Nej, tröjan är inte tänkt till dig. Kommer tydligt ihåg hur du sa: Huj, om den här färgnyansen, som heter Oregano. Stickor nummer 6 eller 7 gör ju att det borde gå snabbt att bli färdig? Men först måste modellen hittas...

5 kommentarer:

Tina sa...

Har du varit inne hos www.tantkofta.blogspot.com ???

Hon har en modell som heter kofta-uppifrån-och-ner... ;o))

Man måste visserligen beställa mönstret, men när man väl har det så kan man göra alla sorters koftor. Även såna som döttrarna kan tänkas tycka om ;o))

Bettan sa...

Oj vad många fina knappar!!! Fantastik färg..grönt är skönt!!
Kram sytanten

Inge sa...

Tina -> Tack för tipset. Det är ett tag sen jag var inne hos Tant kofta. Kanske jag skulle börja sticka uppifrån och ner...
Bettan -> Ja, det är helt fantastiska knappar med härlig färg.

Anelias hantverk sa...

Grattis till en fin knappvinst! Väntar på att se vad du stickar sen!
Ha det bra!

Inge sa...

Tack. Väntar gör även jag för att se vad nästa stora projekt skall bli. :)
Däremellan borde jag klara av lite födelsedagsstickningar och nånting enkelt att ha med i bussen till lördagens hantverkarmässa och så skulle jag ju också vilja bli av med åtminstone en UFO i mars.... Uj, nu ser det stressigt ut så här i skrift. :)