lördag, maj 14, 2016

Från båtar till bilar

Igår var det ju båtar och gamla sådana som gällde. Idag var det bilar, men inte riktigt lika gamla, som gällde. Fast med tanke på ösregnet kunde det ha varit bra med båt.

Jag har alltså varit i Forsby och kollat in körsäsongens öppnande. Alltså inte kör med k utan kör med tj-ljud sådär som i köra bil!

Och se här, en "katt" smög sig in bland hermelinerna!

Och tyvärr, jag vågade inte. Snyft!

Visst skulle det ha varit roligt att åka i Sisunasu! Nu när den äntligen körde runt där på åkern. Varje heltimme fick man åka helt gratis. WOW!
Nå, jag lät både de stora och de små pojkarna få företräde och sedan skyndade jag hem för att hinna umgås med minstingen, som var på besök från Esbo idag. Vi tog mamma med oss till grannkommunen för en mycket sen lunch eller tidig middag. Det var gott och trevligt med så kärt umgänge.

Och nu hör ni, nu är det dags att ladda upp inför den stora finalen ikväll. Ni har väl laddat ner den officiella ESC-appen? Den behöver ni när ni ska rösta och må rätt låt vinna! :) Appen finns också för iPad och iPhone, kolla i Appstore.
Och vem ska vinna då? Oj, se det är betydligt svårare. Det finns så många bra låtar att jag åtminstone inte riktigt vet vem jag skall rösta på, Australien, Österrike... Eller tjaa, varför inte rösta på Frans?
Bäst att ha bubblet på is, eller hur? 
Hoppas nu bara att jag hålls vaken...

Blogg 100/75


Inga kommentarer: