onsdag, maj 04, 2016

Fyllda lådor

Apropå lådor ännu, så fyllde jag faktiskt mina byrålådor häromsistens. Ack så fort det gick, men inte riktigt så som jag hade tänkt...

Den nedersta lådan är fylld med en låda med sytrådar och den svarta lådan, som jag fick av mamma för ett tag sedan. Så inget intressant där inte.

Följande låda nerifrån:

Intressant innehåll, nytt sockgarn blandat med restgarner. För säkerhets skull lite suddigt foto, så ni inte drabbas av akut habegär! :)

Följande låda är också fylld med sockgarner, både Nalle och 7-bröder. Och nej, inte ryms det mycket i de här små lådorna, inte.

Översta byrålådan har ett verkligt blandat innehåll. Det var egentligen meningen att här skulle vara bomulls- och bambugarn, men sockgarnen trängde sig ända hit upp. Fräckt av dem, inte sant?

Så härligt att dra upp lådorna och klappa lite om garnen. Lite sorgligt är det förstås att det blev en sån här liten byrå istället för det där stora vitrinskåpet längs hela väggen. Det skåpet, som far i huset prompt påstår att jag inte behöver. Hrmpf! säger jag! Han har en hel maskinhall full med grejer, bilgaraget är upptaget av allt annat än min bil, för att nu inte tala om den röda ladan. Men dit in ska jag minsann börja kärra ved. 
I varje fall, om jag nu har "lite" garn så kan ju det inte vara hela världen, jämfört med hans samlingar, eller hur?

Fast nu ska jag sticka så jag blir av med lite garn. Och vet ni vad? Jo, nu kan jag sitta utomhus och njuta av solvärmen.


Blogg 100/65

Inga kommentarer: