onsdag, november 02, 2016

Goda gåvor

Just nu har jag en liten stund över förrän jag ska iväg till grannkommunen och hålla kvällskurs. Jag borde egentligen fylla i ytterligare en reseräkning, fylla i en arbetslista, besvara e-post, ringa några samtal osv.
MEN jag kan ju inte försumma bloggen, eller hur? 
Nog för att far i huset med en aning frost i stämman idag tyckte att jag skall sluta fota allt möjligt och sätta ut på nätet. Höh, säger jag bara och låtsas nu just att jag jobbar synnerligen hårt med kursförberedelser! :)

I måndags var jag iväg till min kära mor, som återkom från grannlandet i söndags. I måndags hade jag också den stora glädjen att äntligen få träffa barnens yngsta kusin livs levande. Han föddes i juni, så det var ju på tiden, inte sant?

Mina anförvanter är rörande snälla och hade med sig en fullproppad pappersbag.

Och se vilka goda gåvor vi fick! De där svarta båtarna får far i huset och de röda är mina. Det är inget snack om den saken. I tisdags träffade jag förresten en vuxen kvinna, som vågade erkänna att hallonsnören är hennes favoritgodis. Heja, heja, kanske jag snart vågar komma ut ur skåpet och erkänna min svaghet för hallonbåtar. Men ni som läser min blogg känner ju redan till den. Antar att hallonbåtar är jättefarliga att äta och helst borde undvikas, så det är ju tur att de inte finns i mataffären. Visserligen finns de i lösgodishyllan, men det tar alldeles för lång tid att stå och sortera ut dem från de svarta båtarna.

Och jippiii, nu har jag årgångsflaskan av Blossas glögg. Årets smak är kråkbär med en lätt rökig touch. Ska bli spännande att smaka. Men det får vänta till julhelgen. Skulle just se ut om vi drack upp glöggen före jul!

Förutom goda gåvor, fick jag också fina och nyttiga gåvor. Superbra med reflexbrosch, praktiskt och snyggt. Med det rosa hjärtat kan jag ta bort förhårdnader från fötterna. Borde kanske ge dem ett bad för de har ju snällt burit mej i ur och skur.

En påse Riesen chokladkola försvann med unga husbonden till grannbyn. Bra så. 

Stort TACK för de fina och goda gåvorna. 
Tänk att jag har kunnat avhålla mej från att sluka i mej alla hallonbåtar. Tänk att påsen fortfarande är oöppnad. Men vänta bara i fredag eller lördag eller söndag... :)

Lurvinge är för övrigt inte riktigt nöjd. Det blåser ute och kommer ner sådant där vitt, som hon inte har sett på över halvt år. Brrr! Nu vill hon fort in.

Titta det snöar! Tack och lov dock inte lika mycket, som i Raseborg!

Inga kommentarer: