söndag, juli 30, 2017

Den mest positiva

Igår var vi = morfar i huset och undertecknad, iväg västerut till grannstaden. Vi var på sjukhusbesök och sedan besökte vi barnbarnet. 
Hon är sååå söööt! Och hon sprider sån lycka! Igår när jag höll henne i famnen och vi igen talade om viktiga saker så mötte hon min blick, armarna viftade och benen sprattlade. Munnen log och hennes gensvar var så otroligt. Där skulle jag lugnt ha kunnat sitta resten av lördagskvällen. Morfar i huset tycker att vi besöker den lilla familjen alldeles för ofta, att de blir störda på vår närvaro. Men, men, jag måste ju få min veckovisa barnbarnsdos, hur ska det annars gå? Och dessutom var det ju i torsdags förra veckan, som vi senast var där så... ja, inte är det väl för ofta då? :) Och dottern säger nog ifrån då det blir för mycket, så det så.

Och nu kan ni lugnt hoppa över det här lilla stycket och raskt fortsätta med nästa, för här kommer nånting som kan tolkas, som skryt. Jag beklagar, men....
Igår bestämde jag ett arbetsmöte med en person och vi hamnade förstås i diskussion om sommaren som gått och framförallt vädret. När jag sade att det faktiskt har varit sol nästan varenda dag under sommaren utbrast personen:
- Du är nog den mest positiva människa jag någonsin har träffat.
Hör ni det var ord och inga visor det. Och jag blev så glad, så glad. Kan man få en finare komplimang?

Ifall ni mot förmodan undrar hur det gick med min "middagsbjudning" igår, (ni vet den där det stod om i horoskopet) så hamnade morfar i huset och undertecknad i en grill! Maten var god, dock inte hälsosam och portionen på tok för stor för mej. Men huvudsaken är att han var nöjd, inte sant? :)

Planen för idag omfattar ett litet eftermiddagsmöte och sedan hoppas jag på balkonghäng och sticka, sticka, sticka. Få se hur det blir. Ingen stress, det är ju ändå söndag och ännu en hel vecka ledighet kvar.

Lurvinge njuter också av söndagen och syns knappt i gräset.

Inga kommentarer: