onsdag, juli 19, 2017

Lite kompensation

Ack ja, så jag har klagat över lördagskvällens besök på gravgården. Morfar i huset har säkert fått skavsår i öronen när jag låtit, som ett gnälligt småbarn. Det var nämligen så att jag hade sandaler på mej och följaktligen fick jag en massa myggbett på fötterna. Jag och myggor går liksom inte ihop. Jag är lite allergisk mot dem och jag hade ju inte förberett mej för en myggattack i lördags. Nu ser mina uppskrapade fötter riktigt hemska ut och morfar i huset har minsann fått höra. Stackarn!

Som lite kompensation hämtade han häromdagen de vackraste blommor naturen erbjuder just nu...

... stora blåklockor och prästkragar.

 Visst är han lite romantiskt lagd, inte sant?

Planerna för idag är högst oklara. Kanske tvätta mera kläder och sedan sticka? Ikväll skall vi i varje fall iväg på födelsedagskalas.4 kommentarer:

Anonym sa...

Han din morfar i huset är inte bara lite romantiskt lagd, nej t.o.m. mycket så, med sådana underbara ängsblommor!
I morgon skulle vi nog inte ha så lång väg att fara och få lite titt på romantiska Kate & William, men vi lämnar ståplats åt två andra istället, där kommer det att bli trångt.

Inge Ekholm sa...

Ja, när han riktigt vill och vänder den sidan till så...
Strongt gjort att lämna bort sina platser. Antar att det är årets händelse där borta?!

Anonym sa...

Tänkte nog redan att vad har hänt med dej, började redan bli lite fundersam. Men nu allt bra och imorgon far vi pa liten resa - liten resa - jag har ju nog packat igen som om ett halvt ar lite längre bort. När manne jag lär mej?

Inge Ekholm sa...

Här allt bra. Ha en riktigt skön resa!