fredag, maj 25, 2018

Ett brunt kuvert

Kan inte precis påstå att jag blev mera koncentrerad igår kväll. Nej, jag var om möjligt ännu mera ofokuserad än på eftermiddagen. Sent omsider igår kväll hämtades nämligen posten in. Bland all reklam och Nya Östis, skymtade ett stort brunt kuvert. Huuu, myndighetspost, tänkte jag. Men hej, vad jag bedrog mej. Myndighetspost, jo, men...

... kolla, kolla, så mycket det finns att uppleva och besöka i Värmland! Tack till Hagfors turistbyrå för posten! Det var vänligt och omtänksamt. Och oj, så mycket jag nu har att bläddra fram och tillbaka i. Ska vi testa dressinen? Vandra till Brattfallet? Hälsa på i älgparken? Ååååh... så mycket, hur ska vi hinna? Kanske bäst att sitta ner och andas lite på stugverandan först?

Idag var det kursavslutning i grannstaden. Vemodigt, så det förslår. Sista undervisningen hade jag igår. Idag delades diplomen ut och lärare och personal avtackades.
Vi fick varsitt paket med te och det passar ju riktigt bra, för det behövs alltid. Tack!

Och så fick jag ett rött rutigt häfte. Tack! Det behövs i höst, då jag börjar undervisa igen. Nu ska jag bli strukturerad till tusen!

Utvärderingslunchen intogs på Bistro Gustaf. God mat och vänlig personal. Kan rekommenderas. Tack för lunchen!

Och kronan på verket:
Hallonbåtar! Stort tack till kollegan, som än en gång tänkte på mej och försåg mej med godis.

Vet ni vad? Jo, snart får jag mat igen för den nästyngsta är i köket och kockar. Snart kommer den minsta och den äldsta och så blir det bastukväll här. Jihaaa!

Önskar er alla en riktigt skön fredagskväll!

Inga kommentarer: