torsdag, juni 14, 2018

Han mindes!!!

Kors i taket! Morfar i huset mindes vår bröllopsdag! Det brukar han vanligtvis inte göra, så jag undrar vem av barnen, som hjälpt honom på traven.
Han gratulerade mej i morse och jag honom. I princip ska vi inte köpa presenter åt varandra längre. Men jag köpte ändå ett hjärta med Geisha-karameller åt honom.


Vi körde västerut till grannstaden på en liten bröllopsmiddag. Det blev nu så eftersom vi hade annat ärende ditåt.
Så nu har jag igen varit ute på vift. Inget sitta hemma och sticka alltså. Men hej, jag har sytt två sidsömmar, en oksöm och fäst en massa trådar. Just när jag trodde att jag hade enbart en tråd kvar att fästa dök det upp en garnända till. Jag är ganska säker på att dom förökar sig när man vänder ryggen till.

Nu har jag alltså varit jättelydig och gjort precis som de duktiga damerna på stickcaféet sa: Jag har avslutat ett projekt innan jag börjat på nästa! Så ska man göra tyckte de ordentliga i tisdags. De facto har jag inte ens börjat på någonting nytt idag för jag har ju ännu ett och annat projekt ofärdigt så...

Och nu, nu ska jag skåla med morfar i huset och minnas alla bra saker under våra 38 år som gifta. Onödigt att minnas alla motlut.

Inga kommentarer: