tisdag, maj 28, 2019

Strikke på dansk

- Mommo kom hit, kommenderade M idag då hon fick sina morföräldrar som barnvakt. Sedan skulle det lekas allt möjligt. M lade mat i sin leksaksspis och så skulle vi äta. Däremellan skulle vi leka kurragömma eller Bockarna Bruse. Gissa vem som skulle vara trollet och försöka ta bockarna? 
Och så fick jag sjunga om Aporna i Afrika, Tänk om jag hade en liten, liten apa osv. Det värsta är att jag inte riktigt kommer ihåg alla orden. Får nog lägga mej i hårdträning.
- Mera sjunga, kommenderade M bestämt och så såg hon förväntansfullt på mej. Hon var själv så hes så hon kunde inte sjunga med.
Roligt hade vi och M verkade riktigt glad över att få se oss.

Lilla A sov på min arm. Hon trivs så bra då hon hör ens hjärtljud. Vår dotter sa att lilla A tyvärr inte får ligga så mycket i famnen. Det finns helt enkelt inte tid.

För ett tag sedan tog jag mig före att sticka lite på danska!
Garn: Nalle från Novita
Åtgång: 18 g
Stickor: Nr 3

Snabbt och enkelt i ett stycke. Perfekt för restgarner!

Tyvärr hade M:s docka försvunnit ut på egna äventyr, så jag kunde inte prova om byxorna passade. M:s lilla apa fick ha blöjorna på istället.

Svåraste momentet i det här projektet var att välja knapp! Bland dessa dyrgripar letade jag. Här finns en hel del, inte sant? Men jag behöver nog mera om vi ska börja pyssla med M.

Mönstret till blöjbyxorna hittade jag förstås på Pinterest, var annars?



Inga kommentarer: