söndag, oktober 13, 2019

Ny kvinna

Vet ni vad? Jo, dubbelmorfar har släpat hem en ny kvinna! Det upptäckte jag i fredags då jag kom hem från ett 180 års kalas! Ett superhärligt kalas, som startade på en nepalesisk restaurang och avslutades med konstutställning och bubbel. Och vet ni vad? (Hjäälp, nu börjar jag låta som Tjorven! "Vet du va?")

Men alltså, till saken, jag fick en så fin gåva!
Här finns många kloka ord att begrunda. Stort TACK för den fina gåvan.

Igår var jag full dag på jobb och väl här hemma fick jag sätta igång med väldig fart för kusin A med döttrar skulle komma på besök. Med hjälp av äldsta sonen hann jag få undanröjt en del. Dubbelmorfar var ute på vift tillsammans med sin kompis. De satt hos en dam på kaffe och blev lite sena för det skulle sökas skruvar också. Skruvar som inte fanns i den butiken och inte heller i den butiken. Dubbelmorfar hann dock hem lagom till kaffet här hemma! 

Idag 15 timmar senare sammanstrålade vi med kusin A igen, för idag har det varit superhärligt kalas igen.


Oj, oj, oj, så många godsaker, som hade dukats upp. Och jag fick träffa lillbrorsorna och min yngsta syster samt hela fyra kusiner. Ja, och så stickväninnan B och hennes man. Inte illa alls! Mycket umgänge hanns tyvärr inte med, men det var trevligt att träffa alla de här och flera därtill. Stort tack till kalasarrangörerna!

Och den nya kvinnan då?
Jo, så här ser hon ut! Lite blygt tittar hon fram bakom huvudduken. E i Tyskland tror inte att jag behöver oroa mej för den här kärringen! Hon ger liksom ingen konkurrens.
Dubbelmorfar "mutade" mej dock med den här lilla boken:
Korta två rads verser, som ger en mycket att fundera på.

Jag misstänker att dubbelmorfar blev lite nervös då jag på torsdagen fick en gåva av en karl!
En så här fin penna, som är alldeles ljuvlig att skriva med. Kanske bäst att leta reda på dagboken igen och försöka börja skriva. Tack än en gång för den fina gåvan.

Eftersom dubbelmorfar kom så sent hem igår, så blidkade han mej igen med en bok:
Den här gången en stickbok med mönster för de allra minsta. Boken är tryckt år 1983 och här finns fortfarande alldeles gångbara mönster. Kul!

Nu önskar jag er alla en riktigt bra start på inkommande vecka.
Själv ska jag försöka ta det liiiite lugnare för det är höstlov i två av de institut, som jag arbetar i. Men i det tredje är det full fräs i dagarna två och så lite på min lediga dag i tisdag också!

2 kommentarer:

Carita Liljendahl sa...

Man tycks ha haft födelsedag :-)
Varmt grattis härifrån - synd att vi ses så sällan nu då du jobbar.
Mycket gott fanns det på borden!

Inge sa...

Jo, verkligt synd att jobbet stör fritiden! :)
Tack för grattisarna. Det var mycket firande förra veckan!