söndag, oktober 06, 2019

Ett intensivt veckoslut

Kära vänner, nu har jag försummat er igen och det var inte alls meningen. Men arbetstakten har varit hård och min lust att öppna datorn ännu på kvällen har tyvärr inte varit så stor av förståeliga skäl. 
Jag har dock njutit av hela hjärtat att få jobba intensivt, så givande och glädjefullt.

Här har jag befunnit mej hela veckoslutet, från fredag kväll till idag, söndag eftermiddag. Det har hållits Digiläger i Hindriks by! Och där har jag gått runt och gett goda råd, visat hur man ska göra och lärt ut en hel del. Och vi serverades en supergod lunch hos grannen i dagarna två! 
Inga hade å sin sida ombesörjt att det fanns kaffe, te, saft, kanelbulle och kaka till rasterna. Men det var så intensivt att det var svårt att riktigt hinna med pauser!

Ett stort TACK till alla duktiga och flitiga deltagare och alla andra som ställde upp samt kockarna. Utan er allas insats skulle det här inte ha lyckats! Hoppas att vi kan göra om det!

Som allra hastigast har jag hunnit få en glimt av M och hennes lillasyster A i fredags på morgonen innan jag åkte iväg till jobbet och i morse. Hoppas innerligt att jag snart hinner umgås ordentligt med dem.

Önskar er alla en riktigt bra start på den nya veckan!

Inga kommentarer: