söndag, mars 05, 2023

Förstörde alltihop

Kära vänner under årets två första månader var jag på rätt väg och det gick riktigt bra. Under januari månad köpte jag inte ett endaste ett nystan garn. Visserligen gjorde jag av med endast 226 gram garn på hela månaden och fick 262 gram. Det innebär ett litet plus på 36 gram om jag har räknat rätt? Och det är ju inte alls så farligt, eller hur?

I februari hann jag inte sticka färdigt någonting alls, för då startade jag endast upp nya projekt. Men jag köpte inte heller ett endaste ett nystan ja förutom då sockboxen, som kom med 300 gram garn på posten! Och så fick jag också 100 gram sockgarn. Jag gav bort 2 383 gram och om jag tar bort de där 400 garngrammen jag blev på plus med, så magrade mitt lager i februari med hela 1 983 gram. Ni må tro att jag kände mej lätt om hjärtat, nöjd och glad.

Men så i fredags förstörde jag alltihop!

Det kom en liten låda full med de ljuvligaste bomullsgarner! 🙈
Oj, nej ändå. Har inte ens vågat väga dem! Det kommer att ta lite tid innan jag vågar göra det. Redan nu kan jag konstatera att där rök min garnbantning. Jag förstörde min fina början. Inte bra, inte alls bra.

I lådan följde den här norska Sandnesgarn sticktidningen av äldre modell med. Och nej, jag kommer inte att börja strikke på norsk.

Bra saker idag:
  • Sovmorgon och jag sov ända till halvtio! Visserligen var jag uppe ett varv redan klockan sex, men vem stiger nu upp den tiden på en söndag?

  • Fick iväg min JyJy2023 startrapport. Deadline var i morgon, så det var ju på tiden!

  • Äldsta sonen fixade pizza från frysen, så jag kunde stiga till dukat bord.

  • Har klarat av maskiner tvätt idag.

  • Har fått iväg reseräkningar till tre institut, som alla har olika system. Skönt att få det gjort och hoppeligen småningom få in lite pengar på konto. Och nej, nej, de ska inte användas för inköp av mera garn. Så det så.
Önskar er alla en riktigt fin ny vecka.


Inga kommentarer: