söndag, juli 28, 2024

Ett bokpaket

Nu börjar jag faktiskt bli lite trött på den här influenssan. Den skulle faktiskt få gå om nu i ett huj. Igår kväll när jag lade mej i vågrätt läge fick jag en sån hostattack att jag trodde lungorna skulle slitas ur kroppen. Igår kväll var jag också så råddig i huvudet, ja, och nu menar jag alltså inte håret, att jag lyckades få fel i en sockhäl och blev tvungen att sticka bakåt. Inte alls kul.

När jag nu har suttit där i gungstolen och halvsovit har jag mellan verserna gjort lite dumheter på telefonen. Jag har helt enkelt fyndat på handarbetsgruppers loppisar i Facebook! Så i fredags när yngsta sonen hämtade mat åt oss, så hämtade han också mitt bokpaket.

Rena rama loppisfyndet utan att jag behövde stiga upp ur gungstolen. Farligt, farligt!

Paketet innehöll de här tre spetsvirkningsböckerna. Bäst gillar jag den där gamla längst till vänster. Visserligen står det Uusi alltså ny, men här är gamla fina modeller.

Den här boken blev jag också förtjust i.

Där hittade jag nämligen ett virkat sängtäcke med kattmotiv.

I boken finns också ett uppslag för WC. Men jag ska då inte ha nånting på vessabyttslocket, som samlar både det enMinns ni när det var status att ha plysch på locket? Till all tur föll min hulda moder aldrig för det eländet.
En virkad handduk är däremot helt okej, eller hur?

Två böcker om lappteknik. Dem har jag inte vågat bläddra i ännu.

Och två böcker om broderi. Vet inte ännu om jag blir med dem här eller ger bort dem. Just nu orkar inte min hjärna fundera på så svåra saker!
Och nu ett varningens ord: Det kan vara farligt att fynda på det här sättet på nätet. Alla är förstås inte lurendrejare, men så fort det handlar om pengar gäller det att vara extra försiktig.
Själv är jag nöjd och tacksam över detta loppisfynd.

Igår hämtade E toscakaka åt oss. Tack!
Idag har yngsta sonen försett oss med diverse matvaror, så vi klarar oss några dagar framåt. Tack!

Önskar er alla en riktigt bra start på den nya veckan!
 






Inga kommentarer: