tisdag, mars 17, 2009

Gråtfärdig

OK, nu är det bevisat. Jag är dum i huvudet och kan inte läsa mönsterdiagram. Sent igår kväll när jag hade endast 4 varv kvar på högra framstycket av den blå tröjan inser jag att det är något galet. Det ser inte alls ut som på bilden och det blir för få maskor kvar att avmaska och lämna vilande i väntan på kragen.

Snyft! Jag är en idiot. Jag måste riva hela övre delen från varv 77 ner till varv 45. Och nu är det fjärde gången jag river. Jag kanske inte alls borde sticka, för jag kan ju uppenbarligen inte! Det är nog dags att lämna det här projektet och vila en tid och istället göra något roligare stickarbete. Fast då är risken stor att jag aldrig kommer att slutföra den här tröjan. Isynnerhet inte som mottagaren nu har sagt ifrån att han inte vill ha tröjan.

Ikväll tänker jag inte sticka något alls då jag kommer hem från jobbet. Basta!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du ska se att det löser sig!!Kanske fiffigt att varva med en annan stickning, en som inte kräver så mycket?! Ha det så bra!

Inge sa...

Tack för tröstens ord! Jag skall gräva lite i garnlagret idag och lägga upp en intressant stickning istället. Men knappast något enklare! :) Nej, jag skall nog ge mig i kast med mönster igen, för det är så roligt. Kanske det lyckas den här gången.

Pirjo sa...

Sinulle olis plakaatia plokissani :)