tisdag, mars 31, 2009

Frestande - Houkuttavaa

I söndags, när jag tillsammans med far i huset rusade genom Robin Hood på jakt efter kattmat, föll mina ögon på den här ljuva färgkombinationen.Vips var jag där och fingrade och kunde förstås inte låta bli. Inte för att jag precis behöver mera garn. Och inte tror jag att jag hittar någon vettig användning för de här nystanen heller. Men ack så vackert för ögat!
Jjag har ändå varit ordentlig och avstått från att köpa garn. Synd att jag så lätt föll för frestenslen nu. :) Tänk, inte en tråd har jag handlat sedan den 6.2.2009. Snudd på rekord, men så har jag då bytt istället och min hemliga stickvän (SNY) har försett mig med två intressanta paket.
Igår grävde jag bland restgarner, men hittade förstås inget, som genast skulle ha tilltalat mig. Beslöt mig för att ta till trotjänaren Nalle och satte upp en ny stickning, igen! :) Garnet är mörkt, mörkt blått och förstås tappade jag en maska och där rann min iver ut i sanden...

Robin Hoodista löysin ihanan värikombinaation Bambusta. Tietysti en tarvitse näitä keriä, enkä oikein tiedä mitä tehdä niistä, mutta kauniita ne ovat. :) Ehkä voisin käyttää niitä pääsiäiskoristeena?
Muuten aloitin (taas) uusi projekti eilen. Toivottavasti tämä sitten todella valmistuu.

Inga kommentarer: