onsdag, augusti 11, 2010

KYH 8 färdig valmis

Fortsättning på KYH-rapporteringen, som jag inte orkade slutföra i natt. KYH nr 8 var också en virkning i mattrasetrikå. Och som vanligt var jag lite osäker på vad det hela skulle bli. Den här både nystade jag och påbörjade under semestern på Nådendal Spa i början av juni. Far i huset och undertecknad firade 30-årig bröllopsdag lite i förtid. Vistelsen fick jag i gåva av mor och mina syskon redan förra året. Det var deras finfina födelsedagspresent till mig. Tack än en gång.
Ursprungligen tänkte jag att det här skulle bli en väska, men hur det nu var så virkade jag en liten pennburk istället. Sista smygmaskvarvet virkades fredagen den 30.07. Smygmaskorna är till för att stärka kanten har jag någon gång fått lära mig.  Färgen är precis min favorit, men lillsyrran fick burken med sig hem till Sverige. Ja, och den fina pennan följde förstås med. Vem kan motstå den skuttiga Tiger? :)
Modell: Pennburk enligt eget huvud
Garn: Putkis från Toika
Åtgång: 74 g
Virknål: 7

KYH no 8 valmistui perjantaina 30.7. Siitä tuli kynäpurkki ja se lähti Ruotsiin pikkusiskon mukana. Tietysti kynä kuului pakettiin.
Malli: Kynäpurkki, oma keksintö
Lanka: Toikan Putkis
Menekki: 74 g
Vkoukku: 7

Inga kommentarer: