torsdag, februari 25, 2016

Vi har ett resultat!

Igår kväll då jag kom hem från ett mindre stadsäventyr satt Mr J bänkad vid vårt tomma köksbord. Jag blev själaglad för nu hade jag utan ansträngning fått tag på en utomstående Fru Fortuna, nåja, nåja, en Herr Fortuna alltså. Det var ju dags att dra vinnarna i min lilla tävling och så här gick det:

Huvudvinsten: Presentkortet gick till Lammas. Grattis! Du får ett gåvokort till Woolspire.
Du var först med att kommentera, så det var väl rättvist?

Tröstpris nr 1 går till Tarja. Grattis!
Du får välja vad du vill att jag skall sticka eller virka till dig. Valet är fritt, men dock inte virkade gardiner eller ett virkat sängöverkast! :)

Tröstpris nr 2 går till Maria Inatti. Grattis!
Priset består av en plastlåda för virknålar, en virknål i metall, ett meterlångt band, småvirknålar i form av en nyckelring, 2 nystan Rytmi bandgarn från Novita, 100 g, 1 nystan Aalto (50% bomull och 50% akryl, vårens nyhet) från Novita, 100 g och 1 nystan Cotton 8/4 från Cewec, 150 g.

Tröstpris nr 3 går till Tumlaren. Grattis!
Priset består av en plastlåda för virknålar, en virknål i metall, ett meterlångt band, 2 nystan Säde från Novita, 100 g och 1 nystan Nalle Taika från Novita i vårens nya färg, 100 g.

Tröstpris nr 4 går till Tilda. Grattis!
Du får den här fina boken. Hoppas att du inte har den från förut. Om det är så att du har den så får du lite sockgarn istället.

Tack till er alla för deltagandet i tävlingen. Nu ber jag alla som vann att ta kontakt med mej per e-post: inge.ekholm [snabel-a] gmail.com så att jag får era uppgifter och kan börja skicka iväg paketen.

Om ni bor i närheten av Lovisa eller Borgå eller har vägarna förbi här kan ni få ert paket i handen utan postens inblandning! Hör av er så ordnar vi träff så ni får era vinster.

4 kommentarer:

Tarja Ekholm sa...

Oi ihanaa! Kiitos Inge! Minulla on kyllä jo valmiina toive... Kerron sen kunhan tapaamme ☺. Älä pelkää, en halua verhoja tai peittoa 😀

Inge sa...

Spännande, få se vad det blir! :)

tilda sa...

Oj så roligt!!!Jag har inte boken, så den tar jag gärna! Har ofta vägarna förbi ditt hem när jag far till jobbet. Kanske du råkar vara hemma nån dag.Tack!!!!!H. Tilda

Inge sa...

Bra, då får vi komma överens om när du kommer på "hembesök". Inkommande vecka är åtminstone måndag, tisdag och onsdag upptagna från morgon till sena kvällen. På fredagen startar jag också tidigt iväg till jobbet i grannstaden.