lördag, november 16, 2019

Plättkalas

Så har en vecka rusat förbi igen och arbetstakten har varit minst sagt intensiv. Om jag räknar bort veckans två Digiöppet och två Dataöppet så har jag hunnit hålla nio olika datakurser på fem dagar. Inte illa eller hur? Nästa vecka blir det två kurser mindre, men lite annat program sen istället, som till exempel ett skolbesök.

Till all tur har jag som hastigast hunnit besöka mamma i torsdagskväll och barnbarnen igår. M hade varit till frissan för första gången i sitt liv och det gick riktigt, riktigt bra och nu har hon pannlugg och betydligt liksom tjockare och mera vårdat hår! 
Igår var det: "Mommo kom" och så tog M mej i handen och vi gick iväg till lekrummet där det var en massa grejer jag skulle titta på och så skulle vi leka kurragömma. Så härligt att jag hann träffa M och hennes lillasyster.

Igår vankades uppvärmd korvsoppa till middag och sedan ställde dubbelmorfar till med ett rejält plättkalas!
Riktigt bra avslutning på veckan, om ni frågar mej. Och grädden, som skulle ha blivit gammal hamnade i smeten, så det var ju en god ekogärning också.

På kvällen var jag sedan så trött att jag inte orkade sticka ens. Borde riva upp ett sockbörjan och börja på ett helt nytt med annat mönster, så jag skulle orka få någonting färdigt nån gång...
Men det får nog bli till en annan gång, för nu är det dags för en sen frukost och sedan iväg västerut.

Önskar er alla en riktigt skön lördag!

Inga kommentarer: