fredag, juli 22, 2016

Socialt umgänge

Den här veckan har det sociala umgänget varit intensivt. Har igen hunnit träffa massor av människor, men också både tjocka släkten och smala släkten.

I måndags var det mamma och lillbrorsan, som gällde. Tisdagen tillbringades i Tarjas trevliga sällskap. 
Och kvällen satt jag av hos mamma där jag träffade både unga husbondeparet, en kusin från västra delen av Nyland med dotter och en kusin från vårt västra grannland.

I onsdags var vi iväg söderut på försenat 12-års kalas. Där träffade jag två svägerskor och den enas familj och en hel del andra människor.


Den här familjen höll dock till vid stranden. Det är allt tur att det finns två vuxna för ungarna vill oftast avvika från den utstakade rutten.

På hemvägen missade vi regnbågen för att far i huset inte stannade, så jag skulle ha kunnat fota. 
Å andra sidan, man får säkert inte stanna mitt på vägen bara för att man ska ha den perfekta regnbågsbilden? Vad tror ni farbror sheriffen skulle säga om det?


Hann dock få några solnedgångsbilder innan mörkret lade sig. På nån minut ändrar hela himlen sig och färgerna blir nånting helt annat än det man precis nyss såg.


Igår snurrade den här helikoptern ovanför vårt hus och fotade. Och jag kan säga redan nu att vi INTE köper några fototavlor, så det så. Gör er alltså inte besvär att knacka på vår dörr. Här är vi enbart intresserade av garn! :)

Igår hade vi kusinerna på kaffe innan jag hastade iväg till veckans redaktionsmöte.
Snart skall jag iväg på tidningsuppdrag, spännande sådana. Ikväll blir det massor av tvåhjulingar. Spännande.

Men inte mycket vare sig virkat eller stickat här inte... kanske nästa vecka... dock det är bra med socialt umgänge också.

Inga kommentarer: