onsdag, april 17, 2019

Dagens efterrätt

Idag har jag varit iväg till jobbet i stan och sedan på ett möte norrut i grannkommunen. På hemvägen hann jag dessutom med en snabbvisit hos min hulda moder.

Vädret är soligt och vackert. Känns som försommar. Morfar i huset tycker att jag ska vara ute och kratta och tvätta fönster och... ja, jag vet inte allt vad. Men jag är lite bångstyrig. Jodå, visst vill jag vara ute, men först måste balkongen städas. Sedan kan jag sätta mej där och virka och sticka...
Morfar i huset tycker att det där är en sällsynt dålig plan. 
Kan ni förstå varför?
Nä, precis, inte jag heller!

Från årsskiftet kommer jag att jobba på en lite annorlunda arbetsplats. Det har stadsfullmäktige beslutat i kväll. Spännande! Men lugn, bara lugn. Jag kommer nog att undervisa data också i framtiden...

Dagens efterrätt var påskigt gul och god!
De här påskbakelserna hittade jag i "fabriksbutiken" utanför det lokala bageriet i grannkommunen. Jag störtade in genom dörren fem minuter före stängningsdags. Puuuuh! Skönt att jag hann, så vi fick lite gott efter maten idag.

Nu borde jag städa, baka, diska, tvätta... men äh, det är ju redan kväll, så det är nog bäst att sätta sig ner och virka, eller hur?


2 kommentarer:

Carita Liljendahl sa...

Jag tycker att din plan med att städa balkongen och sedan sitta där och handarbeta är en bättre plan än morfars :-)

Inge sa...

Bra, tack. Jag ska hälsa honom det! :-)