onsdag, juli 10, 2019

Uppriven

I morse vaknade jag full av energi. Den dalade betänkligt då dubbelmorfar började tjata om städning och ogräsrensning. Bah! Sånt klarar jag inte av. Nej, jag fixade vet ni faktiskt en massa ärenden på datorn och gjorde till och med en steg-för-steg-guide inför höstens kurser! Det ni, det är att börja i god tid. Nu får vi bara hoppas att webbplatsen ser likadan ut sedan i höst, annars...

Dubbelmorfars tjat om städning tog inte slut, så resolut drog jag ut en proppfull skrivbordslåda och tömde den upp och ner, sorterade papiren i högar och gav en stor bunt åt dubbelmorfar medan jag snabbt sorterade igenom allt som behöver sparas för säkerhets skull. Efter något år vågar jag nog kasta igen.
Nu tog städgnällandet fort slut och dubbelmorfar försvann ut för att göra något superviktigt. Han tröttnade nämligen rätt fort på sorterandet och lämnade en hög kvar. Och nej, jag tänker inte röra den. Till all tur är det nu slut gnölat om städning. Inte för att det ju hjälper upp råddet här i huset med att städa en skrivbordslåda, men någonstans måste man ju börja, inte sant?

Idag när jag surfade runt lite grann och letade efter helt andra saker, så hittade jag en så ljuuuuvlig Namaste Maker's Shoulder Bag. En sådan här skulle man ha, inte sant? Den är ju planerad så att man får med sig sitt projekt. Varenda detalj är genomtänkt och så ser den dessutom snygg ut.

Och apropå projekt:
Häromsistens tyckte jag att det var dags för ett litet hampaprojekt. Jag lade upp maskor med garnnystanet, som jag köpte i april i år.

Men det blev inte bra, så nu är stickningen uppriven. Vad ska jag nu göra av hampagarnet?

Inga kommentarer: