tisdag, september 14, 2021

Äntligen hos bröderna

Kära vänner, igår blev ni utan inlägg och det beror enbart på att jobbet stör fritiden! Det vill säga, jag hade så lång arbetsdag att jag inte orkade öppna datorn, när jag äntligen kom hem. Idag har jag åkt hemifrån vid åtta-tiden på morgonen och återvänt vid 20-tiden på kvällen. Lång arbetsdag alltså, nästan lika lång som igår, för då åkte jag också iväg vid åttatiden på morgonen, men då återvände jag en halv timme tidigare.

Arbetsdagarna har dock varit både intressanta och givande. Känns som att jag nu är igång på allvar. Första veckan är alltid lite trevande, men redan andra veckan är det bättre flyt.

Det bästa med gårdagen var nog att jag äntligen kunde njuta av en god lunch tillsammans med kollegan och då besökte vi bröderna i Sibbo, för vi var på jobb i Söderkulla bibliotek på förmiddagen.

Lunchen är supergod här och salladsbordet helt fenomenalt. Jag skulle faktiskt klara mej enbart på det. Sen finns det alltid efterrätt, ofta något spännande bakverk. Härligt att kunna njuta igen, som före coronan.

Nu går mina ögon i kors, sängen väntar, men först ska jag bara...


Inga kommentarer: