lördag, september 17, 2016

Ett ämbar

I morse vaknade jag redan vid sjutiden och hade en så enormt stor lust att virka, men, men... 
... jag valde att chockera far i huset och fick undan disken istället.
Eftersom jag vid frukosten fastnade i ett korsord blev det liksom ingen virktid kvar på morgonen innan jag körde iväg för att besöka en mässa.


I grannkommunen kan dom vet ni. Nu vet jag också hur kettleballen (!) skall hanteras. Knyt fast många ballonger och sen börjar du lyfta. Du ska se att det går undan med fart då.


De 50 första besökarna fick ett fint ämbar. Perfekt att plocka mässgrejer i. Och perfekt också för en liten skogsutflykt i jakt på skogens röda guld. Men idag blir det nog inte av mera att ranta iväg till skogen.

Jag hade riktigt trevligt på mässan, trevligare än jag först trodde. Träffade många bekanta, som jag inte sett på år och dagar. Talade också med nya för mej okända människor. Kul med det sociala livet så där på riktigt och inte enbart ute i cyberrymden.

Och så fick jag så skön axelmassage med härlig eterisk olja, som doftar alltjämt. Tänk det var bara att sätta sig ner på stolen och njuta. Tack till ekofrisören för det!


Kolla vad jag har i mitt ämbar! Pennor, isskrapa, reflex, ett litet USB-minne, som det står Kårkulla på, ett anteckningsblock. två parkerings... osv. 
Ja, och så förstås en hel del godis. Lördagskvällen är räddad! Och jodå, jag har delat med mej åt far i huset. Men de där syrliga hårda karamellerna vill jag ha för mej själv. De blir perfekta till aftonens virkning.

Ha det riktigt bra nu och ta hand om er!

Inga kommentarer: