lördag, mars 23, 2019

En hagga?

Det var inte enbart stickor jag fick av morfar i huset. Nej, glatt förärade han mej den här boken:

Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska tro eller tycka. Är jag en gammal hagga? Huuu! 
Så sent som igår fick jag ännu höra att: "Du som är så ung". Nåja, det är nog en sanning med modifikation, för nedräkningen nalkas med stormsteg. Å andra sidan kommer jag ju alltid att vara yngre för dem som är äldre.

För tillfället är här full vårstorm utanför och det viner runt husknuten. Jag har suttit framför datorn och försökt planera kurser. Men det är svårt. Ska kursgången vara 4 eller 3 lektioner lång? Ska det vara dagskurs eller kvällskurs? Ska det vara lång eller kort kurs? Ska det vara... osv. Ja, och så då förstås vilken tid och vilken plats? Hjääälp! Då och då försöker jag få lite stöd av morfar i huset. Han ser på mej med stora ögon och säger:
- Det där vet du nog bäst själv.
- Men hur ska jag kunna veta, säger jag och slår hjälplöst ut med händerna.

Kanske bäst att ta till stickorna och fundera på lite annat emellanåt. Jag borde hitta nån vettig person att brainstorma med eller spåna, som svenskarna säger.

Apropå stickor ännu. Jag använder ju inte såna där långa stickor egentligen. Nej, det är nog rundstickor, som gäller. Och bäst så, för då går det bra att sitta i fåtöljen utan att stickorna tar i armstöden eller stickorna viftar nån i ögonen så där som tävlingsskidarna viftar med sina stavar och skadar medtävlarna.

Önskar er alla en riktigt skön fortsättning på lördagen!

Inga kommentarer: