söndag, juni 16, 2019

Mera musik

- Va ska du göra idag, undrade äldsta sonen när han dök upp ur gästrummet i morse.
- Eh, jag ska...
- Va, om du sku sitta och sticka hela dan.
- Bra förslag, men jag ska iväg på en grej mitt på dagen.

Så iväg for jag igen. Den här gången vändes Adam plåtlådans kylare norrut och så satt jag sedan på en träbänk och lyssnade på musik av alla de slag. Etno Pop kallar arrangörerna evenemanget. Det var riktigt skönt utomhus. Musiken var omväxlande och bra, eller vad sägs om djembetrummor, skönsjungande unga flickor, flamencomusik med bra gitarrist och basist, Vox Humana a cappella-gruppens härliga sound och sist men inte minst lite rock. Där trivdes jag riktigt bra ska ni veta. Mera publik hade det fått vara, men man kan väl inte hinna överallt? Men se jag hinner!

Eftermiddagens konferencier i rött och ljudteknikern i vitt. En trevlig ung multibegåvad man!

Barnen tycker nog att det är lite långtråkigt med enbart musik, så Trollkarlen Timo dök upp och kollrade bort både gammal och ung.

Där på Kycklings gårdsplan fanns allt möjligt, så på hemväg stannade jag vid lotteribordet. Jag köpte tre lotter och...

... fick tre lotterivinster! Inte alls illa, allra minst som jag faktiskt ville ha just de där karamellerna! I presentpåsen finns en flaska schampo och en flaska balsam av märket Keune. Nu kommer mitt hår att bli rent och fint. Förutsatt att jag duschar det, vill säga! 

Och vet ni vad som väntade mej när jag kom hem?

Jo, nygräddat varmbröd! Mums! Tack till äldsta sonen! Hoppas att hans bakningsiver håller i sig hela hans semestervecka!

Nu önskar jag er alla en skön start på inkommande vecka.
Själv ska jag sätta igång en maskin med tvätt innan jag sätter mej ner och....
... ja och vad?

Inga kommentarer: